عکس های جدید این زوج هنرمند که در سریال های به یادمانی همچون یوسف پیامبر هم با هم همبازی بوده اند در ادامه عکس های این زوج هنرمند را مشاهده نمایید
عکس های محمود پاک نیت و همسرش مهوش صبرکن
عکس های محمود پاک نیت و زنش
محمود پاک نیت و همسرش در برنامه دورهمی در کنار مهران مدیری
در این پست عکس های منتشر شده در صفحات اجتماعی خانم کمند امیرسلیمانی بازیگر خوب کشورمان را گردآوری کرده ایم ، در ادامه این تصاویر را مشاهده نمایید
کمند امیرسلیمانی متولد 1352 بازیگر سینما و تلویزیون متولد شهر تهران و فارغالتحصیل بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه آزاد اسلامی میباشد. او همچنین دختر سعید امیرسلیمانی و خواهر سپند امیرسلیمانی از بازیگران سینما و تلویزیون است.
مظفرنامه (1386)
شبانه (1383)
شیدا (1377)
قرمز (1377)
مهریه بی بی (1373)
راز خنجر (1371)
چون ابر در بهاران (1369)
در آرزوی ازدواج (1369)
دخترک کنار مرداب (1368)
ترنج (1365)
پای صحبتهای باباعلی (1362)
مخمصه (1363-1362)
عقیق (1368)
آمیز قلمدون (1373)
پدرسالار (1374)
عیاران (1374)
بگذار آفتاب برآید (1378-1377)
همسایهها (1379)
ملکوت (1389)
هوش سیاه (1389)
توطئه فامیلی (1390)
دزد و پلیس (1391)
ویلای من (1392-1391)
هوش سیاه 2 (1392)
شوخی کردم…! (1393-1392)
فاخته (1393)
عکس های جدید و پشت صحنه کمند امیرسلیمانی ، بیوگرافی کامل و زندگینامه کمند امیر سلیمانی
عکس های جدید و پشت صحنه کمند امیرسلیمانی ، بیوگرافی کامل و زندگینامه کمند امیر سلیمانی
عکس های جدید و پشت صحنه کمند امیرسلیمانی ، بیوگرافی کامل و زندگینامه کمند امیر سلیمانی
عکس های جدید و پشت صحنه کمند امیرسلیمانی ، بیوگرافی کامل و زندگینامه کمند امیر سلیمانی
عکس های جدید و پشت صحنه کمند امیرسلیمانی ، بیوگرافی کامل و زندگینامه کمند امیر سلیمانی
عکس های جدید و پشت صحنه کمند امیرسلیمانی ، بیوگرافی کامل و زندگینامه کمند امیر سلیمانی
عکس های جدید و پشت صحنه کمند امیرسلیمانی ، بیوگرافی کامل و زندگینامه کمند امیر سلیمانی
عکس های جدید و پشت صحنه کمند امیرسلیمانی ، بیوگرافی کامل و زندگینامه کمند امیر سلیمانی
عکس های جدید و پشت صحنه کمند امیرسلیمانی ، بیوگرافی کامل و زندگینامه کمند امیر سلیمانی
کمند امیرسلیمانی در کنار همسرش و پسرش ایلیا عامری
گرفتگی عضلات، خستگی و یک حس بد که کل بدن را گرفته، مسلما هیچکس با دیدن چنین علائمی برای ورزش نکردن ملامتتان نمی کند. مگر اینکه زمان عادت ماهیانه تان باشد. حقیقت این است که ورزش می تواند شایع ترین مشکلات قاعدگی را از بین ببرد.
دکتر ایرو روبن استین فیزیولوژیست ورزشی در نشویل می گوید: یک هفته کنار گذاشتن ورزش می تواند تاثیر منفی بسیار زیادی نیز روی کاهش وزن و حتی تناسب اندامتان بگذارد.
دویدن، راه رفتن، ورزش های چرخشی و دیگر فرم های ورزش هوازی سطح ایندورفین را بالا می برد و حس بد هنگام عادت ماهیانه را کاهش می دهد. ایندورفین همچنان برای کاهش گرفتگی و سردرد نیز استفاده می شود.
ورزش هوازی برای افزایش جریان خون در بدن و حرکت دادن آن از جایی که احساس درد و ناراحتی می کنید مفید است. اگر می خواهید این کار را شروع کنید به خاطر داشته باشید، روزی که شدیدترین گرفتگی را دارید روز مناسبی برای شروع نیست.
بر اساس گفته های دکتر استیسی سیمز فیزیولوژیست ورزشی، در دوره عادت ماهیانه ورزش های ترکیبی با شدت بالا بیش از هر وقت دیگر به سوزاندن چربی کمک می کند. وقتی عادت ماهیانه تان شروع می شود،
سطح استروژن و پروژستورن تان افت می کند، و به همین خاطر خانم ها می توانند کربوهیدرات / گلیکوژن را به آسانی کم کنند. به عبارت ساده تر: این تغییر هورمونی سوخت را برای بدن در دسترس تر قرار می دهد، که در نتیجه می توانید انرژی بیشتری را برای این نوع ورزش صرف کنید.
در دوره عادت ماهیانه استروژنتان در پایین ترین سطح خود قرار دارد، که باعث می شود هنگام لیفت کردن وزنه احساس انرژی بیشتری داشته باشید. فقط به خاطر داشته باشید که وزنه خیلی سنگین بلند نکنید،
چون به هسته بدنتان فشار وارد می شود و ممکن است گرفتگی تان بدتر شود. اگر در طول عادت ماهیانه خود احساس خستگی کردید، مقداری ورزش مقاومتی را کاهش دهید تا دچار آسیب دیدگی نشوید.
ورزش های کششی به کشیده شدن عضلات و کاهش گرفتگی کمک میکنند. کششی که به سبب آوردن زانوها به سمت قفسه سینه ایجاد می شود به کاهش کمر درد حاصل از قاعدگی کمک می کند.
فراموش نکنید با شکم نفس های بزرگ بکشید تا گرفتگی عضلات کم شود و گرما به میان تنه بیاید. حرکت کشش را آرام انجام دهید و از فشار آوردن بیش از حد خودداری کنید. هر کشش را 20 تا 30 ثانیه ادامه دهید.
غوطه ور شدن در آب می تواند به کاهش گرفتگی و به حرکت درآمدن بدن کمک کند. شنا می تواند جریان خون در بدن را افزایش دهد و گرفتگی را کم کند.
با شنا مفاصل سفت نرم می شوند و فشار از پایین کمر برداشته می شود. با این حال اگر گرفتی ها خیلی شدید بود طوری که نمی توانستید به درستی نفس بکشید بهتر است شنا نکنید.
نفس عمیق کشیدن چه در حالت عادی چه در حال انجام ورزش هایی نظیر یوگا و پیلاتس می تواند به کاهش گرفتگی های حاصل از عادت ماهیانه کمک کند. عمیق نفس کشیدن کل بدن را آرام می کند، از جمله عضلات رحم را، که با قاعدگی و خارج شدن خون مرتبط است.
بسیاری از حرکات یوگا باعث کشش پشت کمر و عضلات اطراف لگن خاصره که در طول عادت ماهیانه می گیرند می شود. نفس عمیق در طول انجام حرکات یوگا نیز به راحتی عضلات کمک می کند.
یک تحقیق نشان داد، تمرینات معمول یوگا ( 35 تا 40 دقیقه در روز و 6 مرتبه در هفته ) اضطراب، خشم، و افسردگی را کاهش می دهد و سلامت خانم ها در دوره قاعدگی را افزایش می دهد.
به غیر از مواقعی که گرفتگی عضلات بسیار شدید باشد، بیشتر ورزش ها به بهبود علائم کمک می کنند نه بدتر شدن آنها.
با این حال برخی تحقیقات نشان داده حرکاتی خاص در تمرینات ترکیبی وجود دارد که باعث بدتر شدن خونریزی در این دوره می شوند. در کل از حرکاتی که شامل فرود آمدن از یک پرش و یا جهش ناگهانی می شوند پرهیز کنید.
منبع:سلامت نیوز
اصولا لجبازی یک نوع رفتار و واکنش نامطلوب است که به صورت های مختلفی خود را نشان می دهد از جمله آسیب رساندن به دیگران ،ناسزا گفتن ،گریه کردن، گریه کردن وفریاد کشیدن ، شکستن وسایل، آسیب رساندن به خود ودیگران و…در افراد لجباز پایین بودن اعتماد به نفس و عدم داشتن خود باوری مثبت و پذیرفتن خود واقعی مشهود است.
تأثیر هورمون ها و فشارهای متفاوتی که گاه منشأ جسمی و برخی اوقات منشأ روحی دارد، سبب می شود که نوجوان امروز و کودک دیروز ما دست به رفتارهای غیرقابل قبول و گاه تشنج آمیز بزند. لجبازی یکی از این رفتارهای خاص دوران بلوغ است
. اگر شما هم نوجوانی در خانه دارید، حتما این رفتارها برایتان تازگی ندارد؛ لجبازی های نوجوانی اتفاق تازه و تنها منحصر به فرزند شما نیست؛
مسئله ای است که در این سن و سال پررنگ می شود و گاه خانواده ها را دچار تنش و اضطراب می کند. در این فرصت به لجبازی نوجوانان، علل آن و راهکارهای کنار آمدن و مقابله با آن خواهیم پرداخت.
به طور کلی لجبازی نوجوانان تحت تأثیر عوامل عاطفی، روانی و اجتماعی است که هیچ کدام را نمی توان نادیده گرفت. مهم ترین و اصلی ترین علت های لجبازی در نوجوانان، بحران دستیابی به استقلال است که می توان آن را ذیل مبحث بحران هویت توضیح داد. در واقع بحران هویتی که سبب شکل گیری شخصیت نوجوان می شود در 3 مرحله اتفاق می افتد؛
مرحله اول که سرآغاز نوجوانی است، زمانی اتفاق می افتد که نوجوان هنوز کاملا رشته های ذهنی خود را از دوران کودکی نگسسته، ولی قطع بعضی از آنها را شروع کرده و همین انقطاع اولیه باعث برخی ناآرامی های روحی یا به اصطلاح تکانش های روانی می شود؛ اضطراب، زودرنجی، افسردگی، درونگرایی و البته لجبازی… .
مرحله دوم، زمانی است که نوجوان در برابر محیط خود موضع مشخصی را اتخاذ کرده و برای زندگی اش طریقه رفتار معینی را درنظر گرفته، مشخصه این مرحله، در خود فرو رفتن و به گوشه ای خزیدن است.
مرحله سوم مربوط به گشایش است. نوجوان در این مرحله فعال و مثبت می شود و این نشانه برون رفت از بحران هویت به شمار می آید و می توان امیدوار بود که نوجوان ثبات شخصیت خود را بازیافته باشد.
مراحل شکل گیری شخصیت و بحران هویت را بسیار مختصر بیان کردیم تا با هم به درکی عمیق تر از وضع روحی نوجوانانمان برسیم و بدانیم که چرا نوجوان گاه بنای بدخلقی و لجبازی می گذارد. او به دنبال یافتن خود و کسب استقلال و اثبات خود به عنوان فردی از جامعه بزرگسالان است.
یکی از عواملی که سبب لجبازی بیشتر نوجوان می شود، عدم شناخت دقیق والدین از ویژگی های نوجوانی و بلوغ است.
اینکه احساس کنید نوجوان در برابر شما به بی احترامی، عصیانگری و بی تفاوتی عمدی دست می زند و خود را شکست خورده در امر تربیت او بدانید، باعث می شود که شما نیز تحمل تان در برابر لجبازی های او از دست برود و به عصبانیت، پرخاشگری، لجبازی متقابل و تنبیه بدنی و… بینجامد که نتیجه بسیار منفی ای در پی خواهد داشت.
یکی از موقعیت هایی که معمولا به بگو و مگو و لجبازی می انجامد زمانی است که نوجوان احساس کند همانند یک کودک مورد مراقبت والدین خود قرار گرفته است.
زمانی را به خاطر بیاورید که او بحث های طولانی را با شما برای رفتن به خانه دوستی که نمی شناسید آغاز کرده یا آن وقتی که می خواهد به شما بقبولاند دیگر می تواند مسیر خانه تا مدرسه را بدون سرویس و به تنهایی طی کند.
او تصوری از نگرانی شما ندارد، بنابراین در چنین مواقعی خوب است بدون اینکه کلامتان رنگی از دلخوری، عصبانیت یا تهدید داشته باشد، به او بگویید که شما با آزادی او موافقید اما او هم باید برای نگرانی شما ایده و پیشنهادی را ارائه کند.
یکی از ویژگیهای دوران نوجوانی، تخیل و رویاپردازی است با این ویژگی نوجوان چگونه باید کنار آمد؟ نوجوان تخیل را دوست دارد بنابراین والدین ضمن احترام باید اجازه دهند نوجوان این رویاپردازی و تخیل را تجربه کند و زندگی آینده خود را در تخیل بسازد. ولی ما باید سعی کنیم در حالی که دارد تخیل میکند واقعیتهای زندگی را هم ببیند.
موضوع دیگری که خانوادهها را نگران کرده است، بیش از حد فکر کردن نوجوانان است، والدین با این رفتار، چگونه باید برخورد کنند؟
فکر کردن بیش از حد باعث ناراحتی بعضی از والدین میشود. اما فکر کردن در نوجوانان در یک زمان محدودی خیلی خوب و سازنده است.
نوجوانان دوست دارند درگذشته خود سیر کنند و ببینند چه خطایی کردهاند. خانوادهها باید سعی کنند شرایط زندگی را طوری بسازند که احساس استقلال در آنها شکل پیدا کند.
برخی والدین گمان می کنند که هنوز هم همانند زمانی که فرزندشان در سنین کودکی بوده، باید برای حذف رفتارهای ناصحیح او، او را طرد یا با او قهر کنند، اما این بدترین رفتار ممکن است، نوجوان شما نیاز به توجه دارد نه طرد شدن، نیاز به دلیل و استدلال دارد نه سکوت. برای اینکه این کارها را نکنید، به مطالب زیر توجه نمایید.
نصیحت های مستقیم و سرزنش آمیز در این دوره اثر بسیار مخربی بر رفتار نوجوان دارد. به دنبال راه های غیرمستقیم برای تذکر باشید.
اگر نکات مثبت او را کمرنگ ببینید و در عوض به نکات منفی اخلاقی و روحی او تمرکز کنید به او یک سرنخ برای لجبازی خواهید داد چرا که به او آموزش می دهید که روی نکات منفی تمرکز کند. اگر او را با کسی مقایسه کنید، او نیز شما را با دیگر والدین مقایسه خواهد کرد.
یکی از مهم ترین و موثرترین راهکارها برای حل مسائل دوران بلوغ و نوجوانی برقراری رابطه نزدیک و صمیمی میان نوجوان و والدینش است. معمولا نوجوان با والد همجنس خود رابطه خوبی ندارند،
اما این رابطه را می توان ترمیم کرد با اینکه نیاز به زمان دارد. ولی شما ناامید نشده و از پا ننشینید و مطمئن باشید هر بار یک قدم به صمیمیت و هدف نزدیک تر شده اید.
نوجوانان برخلاف آن چیزی که به نظر می آید، از پذیرفتن مسئولیت های کوتاه، مورد علاقه و مهم لذت می برند. چنین مسئولیت هایی را به آنها بسپارید و در ازایش تشویق و تشکر را فراموش نکنید.
اما در سپردن مسئولیت به نوجوان مراقب باشید که چه مسئولیتی و در چه زمانی به نوجوان واگذار می شود. چه اینکه اگر انتخابتان صحیح نباشد، او را دلزده خواهید کرد، پس علایق و خصوصیات او را خوب بشناسید.
برای هر مخالفت یا موافقت و هر مسئله ای که در محیط خانواده مطرح می شود، دلیل قانع کننده و منطقی داشته باشید و متقابلا با دلیل و انتقادها و مخالفت های نوجوانتان با روی باز برخورد کنید.
تا جایی که ممکن است به فرزندان دستور مستقیم ندهید، بلکه فرصت انتخاب های مختلف به او بدهید. خوبی این روش آن است که شما موارد انتخابی را کنترل می کنید و در هر حال هر انتخابی که او انجام دهد، مورد رضایت شماست
و این امکان انتخاب، فرزندتان را که تشنه استقلال و خودگردان بودن است راضی می کند. برای مثال به او نگویید که «همین الان اتاقت را تمیز کن.» با این کار حتما با او وارد مشاجره خواهید شد.
بچه های لجوج در مورد درست و اشتباه بودن افکار و اعمالشان بسیار سرسخت هستند، اگر به نتیجه ای برسند حس می کنند که باید از آن دفاع کنند. شما هر چه سخت تر سعی کنید که آن ها را متقاعد سازید، مخالفتشان قوی تری خواهد شد، در چنین مواقعی ساده ترین راه برای جلب همکاری آنها این است که موقعیت آن ها را تصدیق کنید و نشان دهید که احساساتشان را درک می کنید.
منابع : همشهری جام جم فرزند پروری
در فصل تابستان در مناطق بسیار گرم و همچنین دیگر مناطقی که هم رطوبت بالایی دارند و هم دمای هوا بالا میرود، مشکلات گرمازدگی گریبان بسیاری را میگیرد. البته مشکلات گرمازدگی میتواند در درجات مختلف بروز کند که در چنین صورتی پیشگیری و راههای مقابله با گرمازدگی در این فصل سال، امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.
وقتی دمای مرکزی بدن از 40 درجه سانتیگراد فراتر برود و بدن قادر به تنظیم دما و خنک کردن خود نباشد، اختلال گرمازدگی بروز میکند. مشکلی که فصل تابستان و گرمای هوا بهترین زمینه برای بروز آن است.
اما میتوان با وجود فعالیت در روزهای گرم سال از گرمازدگی اجتناب کرد و گرمازده نشد. مردان بیشتر از زنان مستعد گرمازدگی هستند، گرمازدگی میتواند مسافران و طبیعت گردان را درگیر کند البته در بیشتر موارد با استراحتی کوتاه مشکل برطرف میشود، اما گاهی موضوع جدی است و میتواند عوارض جبرانناپذیری داشته باشد.
برای اینکه حرارت بدن، 37 درجه سانتیگراد بماند باید حرارت اضافی را به صورت تنفس، تعریق، تشعشع و هدایت دفع کند، اگر به هر دلیلی این اتفاق نیفتد شخص دچار گرمازدگی میشود. 60 درصد وزن بدن را آب تشکیل میدهد.
با از دست دادن آب، بدن بسرعت واکنش نشان میدهد، به گفته این پزشک، با از دست دادن یک درصد آب بدن، احساس تشنگی دست میدهد؛ به میزان دو درصد علاوه بر تشنگی، آشفتگی و کم اشتهایی هم به سراغ فرد خواهد آمد؛
اتلاف 3 درصد با ضعف و بیحالی و افزایش غلظت خون و 4 درصد با تهوع و ضعف عضلانی، 5 درصد با عدم تمرکز و 6 درصد با اختلال کنترل درجه حرارت بدن همراه است. با کاهش 7درصد و بیشتر، تنگی نفس، گرفتگی عضلات، افت گردش خون و نارسایی کلیه رخ میدهد. براثر تعریق فراوان، مایعات و املاح زیاد از بدن خارج و شخص دچار اختلال مختصری میشود.
گاهی عضلهها بخصوص در جدار شکم دچار انقباض و گرفتگی دردناک میگردد که به آن «کرامپ ناشی ازگرما» میگویند. گاهی سلولهای سطحی پوست آسیب دیده وعرق زیر پوست جمع شده و فرد دچار جوش زیرپوستی یا به اصطلاح عرق سوز میشود.
همه میدانیم که برای پیشگیری از عارضه گرمازدگی در هوای گرم، باید مایعات فراوان نوشید، مصرف قهوه، چای و انواع نوشابههای گازدار سبب از بین رفتن بیشتر آب بدن میشوند، ورزش را هم صبح یا عصرانجام دهید، چون در آن زمان دمای هوا نسبت به ساعات دیگر پایینتر است؛
در ساعات گرم روز تا جایی که ممکن است از منزل خارج نشوید، لباسهای آزاد و گشاد با رنگهای روشن انتخاب کنید و کلاه لبه دار بگذارید. خوب است بدانید که بدن انسان در حالت عادی روزانه نیاز به دو لیتر مایعات دارد تا سوخت و ساز، بدون مشکل صورت پذیرد اما این میزان در تابستان به چهار لیتر میرسد.
اگر دیدید فردی علائم گرمازدگی دارد، در کوتاهترین زمان ممکن او را به بیمارستان منتقل کنید، در صورتی که نمیتوانید او را به بیمارستان ببرید، باید هرچه سریعتر دمای بدن را پایین بیاورید، به عنوان نخستین قدم بهتر است لباسهای شخص گرمازده را از بدن خارج کنید و با استفاده از یک پارچه یا حوله، بدن او را با آب سرد یا قطعات یخ خیس کنید.
اگر مقدار آبی که در اختیار دارید کم است، ابتدا سر و گردن او را خنک کنید. تکههای یخ را روی گردن، زیر بغل و کشاله ران او بگذارید و با هر وسیلهای که دم دست دارید، او را باد بزنید. بعد از حمام گرفتن، پاها را در محل بالاتری نسبت به بدن او قرار دهید تا جریان خون بیشتر به طرف سر او برود.
دستها و پاها را ماساژ دهید تا خونی که خنک شده، به سمت مغز و مرکز بدن او برود. اگر شخص هشیار است، او را تشویق کنید تا کم کم آب یا یک نوشیدنی خنک بنوشد. ولی اگر شخص بیهوش باشد، نمیتوانید این کار را انجام دهید، بنابراین همانطور که گفتم بدن او را خنک کنید تا وقتی به هوش آمد، آب بنوشد.
منبع:iran-newspaper.com